Mærker

Badeanstalten

Badeanstalten's produkter er lavet af naturlige, rene, danske og så vidt muligt lokale råvarer som eksempelvis honning fra en avler eller birkesaft fra en skov i det nordjyske. Sæber, skrubs og olier bliver lavet på virksomheden i Nørresundby.

Badeanstalten er drevet af lysten til at skabe ærlige og lækre produkter, som er skønne at bruge, men samtidig ikke lover mere, end de kan holde. De plejer at sige, at deres sæber kan vaske din hud ren, og cremerne og olierne kan fugte og pleje din hud. Det er dét!

Se produkter fra dem her.

 

Birkegårdens Sæberi

Sæberiet er opstået efter et ønske om, at lave gode og ærlige produkter til familien ud fra lokale råvarer. Christina har i flere år før sæberiets begyndelse lavet sæber og cremer til familiens behov, specielt efter to blev til tre blev det endnu mere vigtigt, at vide hvad der var i de produkter der kom på huden af den lille nye baby.

Huden er vores største organ, hvilket betyder at det er vigtigt vi tager stilling til indholdet af de kosmetiske produkter vi påfører os. Med en basis af spiselige råvarer, har de fundet tryghed i at anvende alle deres produkter til hele familien, lige fra de store til de så og fra de unge til de gamle.

2017 Blev året hvor sæberiet blev til, sæberne blev noteret de rigtige steder og slaget kunne gå i gang. I sæberiet lader de sig inspirerer af naturen, når de skaber nye produkter. De er afhængige af naturens forskellige sæsoner, for at kunne skaffe de forskellige lokale råvarer.

Den korte vej fra råvare til produktionslokalerne giver et minimalt behov for emballage, da alle de urter de selv høster bliver fragtet i kurve og genanvendelige spande, det samme sker under opbevaringen.

Se produkter fra dem her.

  

Grums

Grums er et dansk hudplejebrand grundlagt i 2016 af Simon, Mikkel og Rasmus som har base i Aarhus - byen som både er deres hjem, kreative centrum og fundament for deres virksomhed. Dybt i deres DNA ligger en brændende passion for at optimere måden, hvorpå de anvender vores ressourcer. For dem handler bæredygtighed ikke om at prædike morale men om at skabe noget af langvarig værdi. Noget holdbart. Og intet er holdbart uden humor, overraskelse og nydelse.

Derfor udfordrer de hele tiden sig selv og deres samarbejdspartnere til at redefinere måden, de udvikler eksklusiv og effektiv hudpleje. Sådan skaber de produkter, der skåner både dig og vores miljø uden at gå på kompromis med kvalitet, lækkerhed og effekt.

Det afspejler sig i alt, hvad de foretager sig. Fra indsamling af kaffegrums til selektivt at udvælge de bedste naturlige råvarer og miljøvenlig emballage. Grums er med andre ord skabt til dig, der ønsker et rent, naturligt og bæredygtigt alternativ, når du vælger hudplejeprodukter.

Se produkter fra dem her.

 

Vølve

Da Vølve blev grundlagt i 2014 skete det i opposition til den etablerede skønhedsindustri. Vølve oplevede, at der blev opstillet alt for mange kunstige behov og urealistiske idealer i takt med, at produkterne indeholdt stadig flere skadelige kemikalier.

Hos Vølve handler det om at skrælle al det kunstige bort, for i stedet for at skabe et transparent, enkelt og ærligt skønhedsunivers. Vølve's produkter er baseret på naturens visdom og mange århundredes viden om de nordiske planters aktive bestand og helende egenskaber. Ved udviklingen af Vølve's produkter forener de naturmedicinske traditioner med den seneste forskning inden for moderne dermatologi.

For Vølve er det en daglig glæde at kunne forkæle deres kunder i hele verden med rene, virksomme og naturlige skønhedsprodukter. Hvert enkelt produkt er skabt i dyb respekt for den verden, vi lever i. For vi tror på at ærlighed skaber tillid og varige resultater.

Se produkter fra dem her.